thomas hobbes vs plato

Les caixes lideren els serveis específics per a la gent gran

Economia de la Gent Gran / Economía de los Mayores

Les caixes lideren els serveis específics per a la gent gran

EntradaAutor: fatec » dj. juny 29, 2006 1:43 pm

Diari AVUI:
--------------------
Les caixes lideren els serveis específics per a la gent gran
Les caixes d'estalvis acaparen set dels deu primers llocs de les primeres entitats financeres de l'Estat espanyol per la qualitat dels seus serveis a la gent gran. Un estudi elaborat per la consultora Gerokon, especialitzada en la tercera edat, situa com a líders de la classificació La Caixa i Caixa Terrassa, i també hi estan presents altres entitats d'estalvis com la Kutxa, Caixa Vital, Caixa de Castella-la Manxa, Caixa del Mediterrani i Caixa Tarragona. Només tres bancs apareixen a la llista: el Popular, al quart lloc, el Santander, al vuitè, i l'Herrero, al desè.
En un comunicat elaborat per Caixa Terrassa s'assegura que aquesta entitat vallesana ha pujat un lloc en la classificació respecte al 2004 i que ara és només a un punt de la primera posició. En aquest estudi s'han seleccionat i valorat les caixes i bancs que ofereixen productes i serveis a la gent gran, alhora que s'ha analitzat l'oferta del sector i la diversitat i qualitat de productes i serveis per a aquest col·lectiu.

Pensions
En el cas de Caixa Terrassa, s'han valorat els seus serveis de caràcter financer, com ara les gestions de tramitació de pensions, declaracions de renda o pagament d'impostos, així com la renda vitalícia i els dipòsits d'estalvi especials. Gerokon també fa una menció destacada del producte Pensió Hipotecària, orientat als més grans de 70 anys, que permet complementar les prestacions de la Seguretat Social transformant el valor de l'habitatge en una renda temporal o vitalícia sense perdre la propietat.
Gerokon està considerada la primera consultora espanyola especialitzada en investigació, disseny i comunicació de productes i serveis per a la gent gran. La companyia treballa per al sector sociosanitari, en els camps de l'arquitectura de centres geriàtrics, gestió i recursos humans.
Avatar de l’usuari
fatec
 
Entrades: 4530
Membre des de: dc. juny 28, 2006 10:38 am

Torna a: Pensions i economia

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron

gentgran.org és una producció de Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Contacte: Correu electrònic fatec@gentgran.org - Telèfon 932.150.233 (laborables de 9 a 15 hores)

      

thomas hobbes vs plato | examples of breast cancer research papers ln | topic on each article