class room management

El fons per a les pensions arriba al 3,2% del PIB

Economia de la Gent Gran / Economía de los Mayores

El fons per a les pensions arriba al 3,2% del PIB

EntradaAutor: fatec » dj. juny 29, 2006 1:32 pm

Diari AVUI:
-----------------------
El fons per a les pensions arriba al 3,2% del PIB
Imatge
El fons de reserva de la Seguretat Social va arribar el desembre passat als 27.184,9 milions d'euros o, el que és el mateix, a l'equivalent a prop de sis mensualitats de les pensions i el 3,25% del PIB, segons va informar ahir el ministeri de Treball. De la quantia total del fons, 25.172 milions corresponen a les dotacions acordades al consell de ministres, mentre que 25,4 milions corresponen a excedents derivats de la gestió de la incapacitat temporal de les mútues i 1.986 milions als interessos de les rendes.
Gairebé la totalitat del fons està invertit en actius financers públics. Des de finals del 2004, les decisions d'inversió adoptades pel comitè de gestió del fons inclouen actius públics en deute no espanyol (França, Alemanya i els Països Baixos), amb una màxima qualitat creditícia.

Trobada
El secretari d'Estat de la Seguretat Social, Octavio Granado, va donar a conèixer dimarts aquestes dades als agents socials, en el transcurs de la reunió que va celebrar la comissió de seguiment del fons de reserva. Aquesta comissió està integrada per representants de la CEOE, Cepyme, CCOO, UGT i els ministeris d'Economia i Hisenda i Treball.
El fons de reserva de la Seguretat Social va ser creat amb l'objectiu de reservar recursos per reduir els efectes dels cicles econòmics depressius i, d'aquesta manera, garantir l'equilibri financer en el sistema de pensions.
Avatar de l’usuari
fatec
 
Entrades: 4530
Membre des de: dc. juny 28, 2006 10:38 am

Torna a: Pensions i economia

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants

cron

gentgran.org és una producció de Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Contacte: Correu electrònic fatec@gentgran.org - Telèfon 932.150.233 (laborables de 9 a 15 hores)

      

class room management | http://www.gentgran.org/index.php/rio-should-never-been-considered/ | obesity and food insecurity | http://www.gentgran.org/index.php/technological-impact-on-our-society/