Enllaç patrocinat

Vic projecta un gran equipament per a gent gran

Tot aquells temes que afectin a la gent gran però no es puguin incloure en els apartats anteriors. / Todo aquello que afecte a los Mayores pero que no se pueda incluir en los apartados anteriores

Vic projecta un gran equipament per a gent gran

EntradaAutor: fatec » dv. juny 30, 2006 1:01 pm

Febrer de 2006 - Pere Pratdesaba - El Periódico de Catalunya
-----------------------------------------------------------------------
Vic projecta a dos anys vista un gran equipament per a gent gran

L'Ajuntament de Vici les fundacions Hospital de la Santa Creu i Casa de Caritat han exposat aquest cap de setmana a l'edifici de la Llotja del Blat el projecte de construcció d'El Nadal, un centre assistencial destinat a la gent gran del municipi. L'equipament tindrà una superfície de 16.000 metres quadrats i comptarà amb una residència, un centre de dia i vivendes amb serveis. També serà la base d'operacions del servei d'ajuda a domicili. Les obres, que estan pressupostades en 9,7 milions d'euros i finançades per les dues fundacions i la Conselleria de Benestar i Família, tenen un període d'execució de 20 mesos i podrien començar al juny. L'ajuntament donarà els terrenys, situats a la zona est del municipi, on s'ha registrat un gran creixement urbanístic en els últims anys.

Serveis
El Nadal disposarà de 144 places de residència i 30 més de centre de dia. També tindrà 63 apartaments amb serveis sanitaris i lúdics, entre els quals hi ha assistència social i mèdica a domicili, rehabilitació, farmàcia, restaurant i bugaderia. La ciutat de Vic té 6.250 persones més grans de 65 anys, cosa que representa el 16 % del total de la població. "Quan el centre entri en funcionament, les places públiques de residència a la ciutat s'incrementaran el 70%", ha explicat l'alcalde, Jacint Codina (CiU).

Instal·lacions comunes
L'ajuntament pretén obrir al públic les instal.lacions d'ús comú, entre les quals estan previstes un ampli jardí interior, biblioteca, sala d'actes polivalent, cafeteria, restaurant i oratori. "Així podran disfrutar-les les persones del barri i de tota la ciutat", afirma Codina.
Avatar de l’usuari
fatec
 
Entrades: 4574
Membre des de: dc. juny 28, 2006 10:38 am

Torna a: Gent Gran en general

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants

cron

gentgran.org és una producció de Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Contacte: Correu electrònic fatec@gentgran.org - Telèfon 932.150.233 (laborables de 9 a 15 hores)