Enllaç patrocinat

Sant Pere de Ribes: ampliació de la residència "El Redó

Temes sobre Persones Grans que no es poden valer per sí mateixes / Temas sobre Mayores que no pueden valerse por sí mismos

Sant Pere de Ribes: ampliació de la residència "El Redó

EntradaAutor: fatec » dt. jul. 11, 2006 2:41 pm

1 de juliol - http://www.vilaweb.cat/
------------------------------------------
La residència El Redós de Ribes posa la primera pedra de l'ampliació

El centre, dedicat a la tercera edat, va commemorar ahir els cent anys de funcionament

MÍRIAM DE LAMO. Sant Pere de Ribes

Cent anys després de la seva inauguració, la residència de la tercera edat El Redós va fer ahir al migdia un pas simbòlic en el procés de creixement a Ribes: la col·locació de la primera pedra d'una ampliació que permetrà oferir més del doble de places que ara. La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, va assistir a l'acte, que va concentrar centenars de ribetans i residents als jardins de la finca. La millora dels serveis a la gent gran és l'objectiu de la construcció del nou edifici, segons el president del patronat de la fundació, Lluís Moner, que va agrair el treball dels professionals que han passat pel centre des del 1906.

«Avui celebrem un centenari. El 30 de juny de l'any 1906, El Redós va iniciar la seva tasca assistencial», va recordar Lluís Moner ahir, cap a les dotze del migdia, davant dels usuaris del centre i d'una bona representació de ciutadans de Ribes. El president del patronat de la Fundació El Redós també va tenir paraules d'agraïment per a les germanes religioses que fins fa un any s'han encarregat de gestionar un centre que vol tirar endavant la rehabilitació de l'actual edifici i la creació d'un de nou. En l'acte simbòlic, hi va ser present la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, que es va comprometre en nom del govern de la Generalitat a «atendre més gent gran» i a «millorar les condicions» d'aquesta atenció.

UN EDIFICI MODERN

L'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, va apostar per la «creació d'un edifici nou, modern, que ampliï la capacitat de servei». «Aquest és un edifici que fa cent anys estava funcionant i que estava molt bé per a allò que van pensar els nostres besavis, però que el 2006 no pot complir les funcions que la societat ribetana li demanava», va apuntar l'alcalde. Blanco va insistir en la necessitat d'oferir «un servei accessible» per a la gent gran del municipi, a través d'«una aposta de futur» que ha impulsat la fundació.

Després que la consellera cobrís de terra la primera pedra de l'ampliació als jardins de la residència, van continuar amb la mateixa tasca l'alcalde, els membres del patronat i de la direcció del centre, i fins i tot els ciutadans assistents a l'acte, que van voler participar-hi activament.
Avatar de l’usuari
fatec
 
Entrades: 4574
Membre des de: dc. juny 28, 2006 10:38 am

Torna a: Dependència

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron

gentgran.org és una producció de Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Contacte: Correu electrònic fatec@gentgran.org - Telèfon 932.150.233 (laborables de 9 a 15 hores)