Enllaç patrocinat

II Congrés de Gerontologia i Geriatria de Catalunya

Temes sobre Persones Grans que no es poden valer per sí mateixes / Temas sobre Mayores que no pueden valerse por sí mismos

II Congrés de Gerontologia i Geriatria de Catalunya

EntradaAutor: fatec » dv. juny 30, 2006 1:48 pm

Febrer de 2006 - Profei
-------------------------------
Imatge
II Congrés de Professionals i Entitats de Gerontologia i Geriatria de Catalunya

La segona edició del Congrés de Professionals i Entitats de Gerontologia i Geriatria de Catalunya es presenta amb la voluntat de ser el punt de trobada de tots els professionals que treballen en el camp de la geriatria i la gerontologia a Catalunya. Ja des de la seva primera edició aquesta és una prioritat bàsica: cal que tots els professionals hi siguin representats per tal de poder obtenir una visió total, completa, interdisciplinar i rigorosa dels temes que s’aborden. Per això hi participen tots els col·lectius professionals inclosos en el camp de la geriatria i la gerontologia a Catalunya, i que van dels infermers, logopedes, metges i pedagogs als advocats i als sociòlegs, passant per un ampli ventall de professions. Tots, units per tal d’assolir una fita: l’envelliment satisfactori.

L’envelliment satisfactori és la fita que es vol assolir des de l’anàlisi de les dificultats, des del debat de les respostes, des de la perspectiva històrica i amb la ment posada en el futur. Un futur que és el nostre repte, el repte de la gent gran i el repte professional de tots els que des de la gestió, la intervenció, la participació, el diagnòstic, el voluntariat, el tractament, la presència activa, l’acompanyament, l’accessibilitat... treballem per una societat que pugui fer front als problemes de l’envelliment des de la interdisciplinarietat i el treball en equip, des del debat i el diàleg constant, des de la participació activa i implicada, des de la complementarietat entre les persones grans, els professionals i els voluntaris.

A més a més, conscients de les diferents realitats que les persones grans, les seves famílies i els professionals es troben segons l’àmbit en el que viuen, aquest any s’ha volgut ampliar el congrés i portar-lo fins a Sant Joan de les Abadesses, per tal d’analitzar les diferents necessitats que es generen en un àmbit urbà i un àmbit rural.


Cliqueu aquí per ampliar-ne la informació
Avatar de l’usuari
fatec
 
Entrades: 4574
Membre des de: dc. juny 28, 2006 10:38 am

Torna a: Dependència

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron

gentgran.org és una producció de Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Contacte: Correu electrònic fatec@gentgran.org - Telèfon 932.150.233 (laborables de 9 a 15 hores)