Enllaç patrocinat

Mataró: 12 places noves en centre de dia

Temes sobre Persones Grans que no es poden valer per sí mateixes / Temas sobre Mayores que no pueden valerse por sí mismos

Mataró: 12 places noves en centre de dia

EntradaAutor: fatec » dj. jul. 27, 2006 10:55 am

http://www.mataro.org/
----------------------------------
La Residència Municipal Sant Josep tindrà 12 places de centre de dia per a gent gran a partir de setembre
Es podrà optar per una estada diària sencera, de 9 a 18 h, o de mitja jornada

A partir del mes de setembre Mataró disposarà de 12 places més de centre de dia per a la gent gran. Aquestes noves places se situaran a la Residència Municipal Sant Josep.

El Centre de Dia és un servei d'acolliment diürn que permet que les persones grans amb diferents graus de dependència estiguin ateses de dia mentre que de nit continuen vivint en el seu domicili habitual, mantenint la seva relació familiar.

En un entorn adequat i adaptat a les necessitats d'assistència, el Centre de Dia de la Residència Sant Josep afavorirà la recuperació i manteniment de l'autonomia personal i social de les persones grans i proporciona suport a les famílies que tenen cura de les mateixes.

El Centre de Dia està ubicat a la part posterior de la planta baixa de la Residència Sant Josep, en una zona especialment habilitada, amb una entrada pròpia i una sortida directa al jardí.

El centre romandrà obert de 9 a 18 h de dilluns a divendres i es pot optar entre una estada diària sencera o bé una estada de mitja jornada. Els diferents serveis que s'ofereixen són, entre d'altres:

· Ajuda a les activitats de la vida quotidiana
· Manutenció (mitja pensió)
· Atenció geriàtrica
· Estimulació física, cognitiva i relacional
· Dinamització sociocultural


El centre també disposa d'un programa d'activitats per a cada dia de la setmana, on es defineixen les tasques i tallers que es desenvolupen.

Aquestes instal·lacions i la seva idoneïtat han permès obtenir l'acreditació com entitat col·laboradora del programa de suport a l'acolliment residencial per a gent gran de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socialsdel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.
Avatar de l’usuari
fatec
 
Entrades: 4574
Membre des de: dc. juny 28, 2006 10:38 am

Torna a: Dependència

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron

gentgran.org és una producció de Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Contacte: Correu electrònic fatec@gentgran.org - Telèfon 932.150.233 (laborables de 9 a 15 hores)