Els majors de 65 anys consulten 17 vegades al dia WhatsApp

La gent gran percep l’aplicació com un canal de comunicació més segur que Facebook

“WhatsApp és l’aplicació que utilitzen més els adults més grans de 65 anys”, assenyala la investigadora de la Universitat Oberta de Catalunya, Andrea Rosales. Aquest col·lectiu, des que van aparèixer internet i els telèfons intel·ligents, fa un ús cada vegada més intensiu de la xarxa i les seves aplicacions.

Gairebé el 50% ja es connecta a internet des de casa seva i el telèfon intel·ligent ha esdevingut el dispositiu que usen més per a connectar-s’hi ―el 82,9% entre els més grans de 65 anys. Però pel que fa a l’ús de WhatsApp, hi ha diferències respecte als usuaris més joves? Són realment spamers en sèrie? Quins mites cal desmuntar? Quins motius els empeny a fer-la servir?

Seguir llegint:

https://www.social.cat/noticia/9671/els-majors-de-65-anys-consulten-17-vegades-al-dia-whatsapp-la-seva-aplicacio-preferida