Afers Socials, sindicats i patronal acorden un full de ruta per enfortir l’atenció a la gent gran

El document es presentarà abans de l’estiu i concretarà els reptes per millorar el sistema d’atenció residencial i promoció de l’autonomia

Afers Socials, sindicats i patronal acorden un full de ruta per enfortir l’atenció a les persones amb dependència. Així ho ha anunciat aquest dimecres el conseller Chakir el Homrani. El document, que es presentarà abans de l’estiu, concretarà els reptes i les actuacions per millorar el sistema d’atenció residencial i la promoció de l’autonomia personal, amb una planificació per als propers anys. 

“Cal fer una reflexió global sobre un sector tan sensible com és el de l’atenció a la gent gran”, ha destacat el conseller. El document acordat haurà d’incorporar una visió de conjunt de tots aquells aspectes que puguin millorar el serveis residencials i d’atenció diürna, tant pel que fa a l’atenció als usuaris com als professionals del sector.

Seguir llegint:

https://www.social.cat/noticia/9433/afers-socials-sindicats-i-patronal-acorden-un-full-de-ruta-per-enfortir-latencio-a-la-gent?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter