El WhatsApp també és de les àvies

La gent gran estan connectats a les noves tecnologies però amb un ús més racional i selectiu, no fan compres online i tampoc dediquen temps a jugar sinó a estrènyer els lligams amb la família.

“Mare (icona de mans juntes en actitud de súplica), ¿que em podries recollir el nen de l’escola? Se m’ha complicat la feina (icona de cara de preocupació amb una llagrimeta que cau de l’ull dret)”. “Vens amb nosaltres a prendre un (icona de tassa amb líquid marronós fumejant) o has de cuidar els nets altra vegada?” Aquests són dos missatges que podrien arribar per WhatsApp a una àvia.

Cada vegada més persones grans pugen al tren d’internet, el telèfon mòbil i la missatgeria instantània i trenquen els mites que envolten la tercera edat i la tecnologia. Mites com ara que no en saben, que no els interessa o que no en volen aprendre.

Seguir llegint:

https://www.ara.cat/estils_i_gent/WhatsApp-tambe-avies_0_2157384253.html