Les espelmes que no s’apagaran mai soles

El segon previ a bufar les espelmes d’un aniversari sempre és un d’aquells moments especials en què el temps s’atura. I normalment allò que el fa tan especial és la gent que t’acompanya en la celebració. Molts Voluntaris de ”la Caixa” dediquen una part del seu temps lliure a compartir aquest precís instant amb gent gran de diverses residències.

Un gest que pocs coneixen i molts agraeixen.

Grans i petits. Embolicats en papers brillants o amb un full de diari. Fets a mà o comprats en uns grans magatzems. Hi ha regals de totes les formes i per a tots els gustos. Tanmateix, el més valuós de tots no es pot veure ni tocar. És un concepte abstracte, fonamental en la nostra vida, però que no acabem de comprendre del tot. Sí, es tracta del temps. I això ho sap prou bé la gent gran del centre sociosanitari El Pino a Las Palmas de Gran Canaria.

Seguir llegint: