«Hem allargat la vida sense reflexionar sobre com cuidar»

Josep París: Infermer especialitzat en consideració a persones dependents. Reivindica el valor i l’amor de qui es cuida.

Carme Escales

Acompanyar la dependència en persones amb poca mobilitat i en l’última etapa de la vida ha sigut una constant en el camí professional d’aquest infermer, al capdavant d’equips d’atenció geriàtrica. Durant vuit anys va ser gerent de l’escola dels professionals que, com ell, tenen a les seves mans la lloable missió de cuidar, Josep París (Barcelona, 1963) preparava un llibre sobre la cura que també s’han de fer els mateixos cuidadors, Cuídate (Plataforma Editorial) quan un veloç procés d’alzheimer va afectar a la seva mare i el va portar a viure aquesta dedicació, preocupació, esforç, incerteses, tristeses i esperances del familiar cuidador. També la freqüent distracció personal per dedicar-se en cos i ànima a qui necessita assistència.

 

Seguir llegint:

https://www.elperiodico.com/es/entre-todos/20181126/josep-paris-hemos-alargado-la-vida-sin-reflexionar-sobre-como-cuidar-7168281

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply