Avismón-Catalunya: “Evitem l’exclusió social de les persones grans”

Avismón-Catalunya treballa per pal·liar la solitud de la gent gran que viu sense companyia a les seves llars. Especialment, prioritzen l’atenció a persones en major situació de vulnerabilitat.

Més de 20 anys al costat de la gent gran. Aquesta és la trajectòria d’Avismón-Catalunya, nascuda amb l’objectiu de vetllar perquè totes les necessitats que pugui tenir una persona gran estiguin cobertes. Entitat referent en l’àmbit de la vellesa, Avismón-Catalunya se centra sobretot a atendre les persones grans que viuen soles als seus domicilis.

El col·lectiu que atenen són persones grans en estat de viudetat o solteria majors de 80 anys i que viuen amb una mínima pensió en un pis de lloguer de renda antiga. En aquest sentit, l’entitat estableix uns criteris econòmics i socials per atendre aquelles persones en situació de menys suport familiar i/o social i menys poder adquisitiu.

 

Seguir llegint:

http://xarxanet.org/social/noticies/carme-embuena-aconseguim-evitar-lexclusio-social-de-les-persones-grans-ja-sigui-rao