Avis que aprenen dels nens

És una de les professionals que du a terme a través de les residències d’ancians amb llars d’infants una experiència molt enriquidora: la convivència entre persones grans i nens, que aporta beneficis a totes les parts.

Eva Del Toro / Terapeuta ocupacional

 

Els que ja han viscut amb els que encara ho han de viure tot. Els que són al final del camí amb els que comencen a caminar-lo. La convivència entre gent gran i joves (incloent-hi nens i criatures) és una realitat que comença a obrir-se pas a Espanya. I amb força. Residències per a la tercera edat amb llar d’infants inclosa; campaments d’estiu per a nois que comparteixen tallers amb avis; estudiants de secundària que visiten cada setmana un centre de grans; edificis on s’allotgen avis i joves…

 

Seguir llegint:

https://www.pressreader.com/spain/el-peri%C3%B3dico-de-catalunya-catal%C3%A0/20181007/281590946513473

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply