the human observation project

La Universitat de l’Experiència

Formació continuada, universitat per a la gent gran, cursos, conferències, activitats culturals, congressos, etc. / Formación continuada, universidad para mayores, cursos, conferencias, actividades culturales, congresos, etc.

La Universitat de l’Experiència

EntradaAutor: gentgran » dl. març 19, 2012 11:00 am

ara - DILLUNS, 19 DE MARÇ DEL 2012

Seient reservat a majors de 55 anys

La UB crea la Universitat de l’Experiència per a gent gran, amb una àmplia oferta d’estudis però sense títols

TRINITAT GILBERT

Delfina Romeu estudia primer de psicologia. El seu fill, David Balaguer, també. La mare s’ha matriculat de 6 assignatures; el seu fill, de 10. Ella no té exàmens.El seu fill, sí. La diferència entre l’un i l’altre és l’edat. En David té 19 anys i la Delfina en té 58 i s’ha matriculat a la Universitat de l’Experiència, un projecte impulsat per la Universitat de Barcelona per a persones de més de 55 anys que aquest curs té 283 matriculats. “És una manera d’obrir la universitat a la societat”, diu Misericòrdia Garcia, professora d’infermeria geriàtrica de la UB i comissionada de societat i envelliment. El nou equip de rectorat de la UB tenia clar que feia falta que la gent gran es fes seves les aules, i per això van posar en marxa el curs passat l’anomenada Universitat de l’Experiència.

Per matricular-s’hi, no cal complir els requisits necessaris per entrar a una facultat, perquè no s’acaba obtenint un títol. La matrícula costa 150 euros per any, i permet fer
assignatures troncals–en classes de només 50 alumnes i exclusives per a jubilats que imparteixen professors emèrits o també jubilats– i optatives. De fet, les optatives les cursen amb la resta d’estudiants.

Llegir mes
http://canal.esplai.org/repositori/file ... ts-Ara.pdf
gentgran
 
Entrades: 1003
Membre des de: dv. abr. 09, 2010 10:12 am

Torna a: Formació

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 0 visitants

cron

gentgran.org és una producció de Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Contacte: Correu electrònic fatec@gentgran.org - Telèfon 932.150.233 (laborables de 9 a 15 hores)

      

the human observation project | article review in international marketing course | http://www.gentgran.org/index.php/fengoffice-tmp-client/