Enllaç patrocinat

Cursos i activitats culturals A12. Tardor Hivern 2015-2016

Formació continuada, universitat per a la gent gran, cursos, conferències, activitats culturals, congressos, etc. / Formación continuada, universidad para mayores, cursos, conferencias, actividades culturales, congresos, etc.

Cursos i activitats culturals A12. Tardor Hivern 2015-2016

EntradaAutor: fatec » dj. jul. 02, 2015 12:09 pm

Ja han estat publicats els dos programes corresponents al primer semestre del curs 2015-2016 del centre d'extensió universitària A-12 Estudis i Recerca Interuniversitària, adscrit a la facultat Blanquerna de la universitat Ramon Llull.

A-12 Estudis i Recerca Interuniversitària és una institució amb un sistema propi de formació continuada activa (lifelong learning) -de nivell universitari-, on el diàleg, la participació i l’esperit analític i crític són factors determinants.
En col.laboració amb la Universitat Ramon Llull, i mitjançant la seva Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (FPCEE), obre un espai físic per cobrir les expectatives i les nescessitats intel.lectuals i formatives dels alumnes.
L’objectiu de L’A-12 és apassionar els alumnes per l’estudi, el treball i la recerca, i fomentar la col.laboració entre ells. Per això, s’adreça a aquelles persones que vulguin continuar formant-se, aprofundint i ampliant el bagatge cultural, adquirit durant la seva vida, de manera activa i constant, sense fer distincions d’edat, gènere, ètnia, religió, situació física o de qualsevol altre condicionant.

Descarregar la programació 2015-2016 en format PDF:
Avatar de l’usuari
fatec
 
Entrades: 3942
Membre des de: dc. juny 28, 2006 10:38 am

Torna a: Formació

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

gentgran.org és una producció de Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Contacte: Correu electrònic fatec@gentgran.org - Telèfon 932.150.233 (laborables de 9 a 15 hores)