Enllaç patrocinat

Nous cursos Aula Extensió Universitària 2014-2015

Formació continuada, universitat per a la gent gran, cursos, conferències, activitats culturals, congressos, etc. / Formación continuada, universidad para mayores, cursos, conferencias, actividades culturales, congresos, etc.

Nous cursos Aula Extensió Universitària 2014-2015

EntradaAutor: fatec » dj. feb. 19, 2015 1:54 pm

Aula d’Extensió Universitària, adherida a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna. Universitat Ramon Llull

A-12 Estudis i Recerca Interuniversitària és una nova institució amb un sistema propi de formació continuada activa (lifelong learning) -de nivell universitari-, on el diàleg, la participació i l’esperit analític i crític són factors determinants.
En col.laboració amb la Universitat Ramon Llull, i mitjançant la seva Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (FPCEE), obre un espai físic per cobrir les expectatives i les nescessitats intel.lectuals i formatives dels alumnes.

L’objectiu de L’A-12 és apassionar els alumnes per l’estudi, el treball i la recerca, i fomentar la col.laboració entre ells. Per això, s’adreça a aquelles persones que vulguin continuar formant-se, aprofundint i ampliant el bagatge cultural, adquirit durant la seva vida, de manera activa i constant, sense fer distincions d’edat, gènere, ètnia, religió, situació física o de qualsevol altre condicionant.
Les àrees d’estudi de l’A-12 estan dissenyades atenent les circumstàncies actuals, en relació a:
  • qüestions socials (dimensió espacial, cultural, jurídica, política, laboral, tècnica), humanístiques, científiques i tècniques.
  • adquisició d’habilitats en les TIC i en les llengües estrangeres.
Els programes del curs acadèmic s’agrupen en mòduls temàtic o fonamentals, i en seminaris opcionals de durada trimestral o semestral; impartits des d’una perspectiva global i interdisciplinar, on les aspiracions preferents són :
[*]la promoció de la intergeneracionalitat i la interculturalitat, en el sí de la comunitat d’estudiants
[*]la projecció interuniversitària.

L’A-12 es presenta com una porta oberta vers la millora i l’ampliació dels coneixements, i un mitjà per posar-los en pràctica, amb l’assessorament i suport d’un cos de professorat accessible i altament qualificat en coneixements, docència, recerca i comunicació.
L’A-12 és una immillorable inversió cultural i personal per assegurar-nos un futur ple i satisfactori, perquè una formació de qualitat, en continguts i valors, és un mitjà inapreciable per millorar, individuament i socialment, i és una contribució intel.lectual i humana a la comunitat.

PER QUÈ A-12 COM A NOM?
LA GRAFIA DE L’A-12 EXPRESSA LA VOLUNTAD DE SER UN CAMÍ CONDUCTOR A OBJECTIUS CULTURALS I HUMANISTES, AL IGUAL QUE EL TRAÇ D’UNA AUTOPISTA QUE ENS PORTA A UNA DESTINACIÓ.
  • A > ÉS LA PRIMERA LLETRA DELS ALFABETS DE LES CULTURES GREGUES I LLATINES, DE LES QUALS EN SOM REFERENTS. I TAMBÉ HO ÉS DE LA PARAULA AULA, ESPAI FÍSIC DE REUNIÓ I D’APRENENTATGE.
  • 12 > ÉS EL NOMBRE QUE EXPRESSA LA TOTALITAT, EL CONEIXEMENT I LA IDEA D’ALLÒ QUE ÉS UNIVERSAL.

ON ES FAN LES CLASSES DE L'A-12?
  • ESPAI SANT GERVASI
  • Edifici La Tamarita
  • Pg.St.Gervasi, 47. 08022 Bcn
Llistat complet de cursos:
Fitxers adjunts
a12-b.pdf
(435.35 KiB) S’ha baixat 91 vegades
a12-a.pdf
(436.49 KiB) S’ha baixat 76 vegades
Avatar de l’usuari
fatec
 
Entrades: 3924
Membre des de: dc. juny 28, 2006 10:38 am

Torna a: Formació

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron

gentgran.org és una producció de Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Contacte: Correu electrònic fatec@gentgran.org - Telèfon 932.150.233 (laborables de 9 a 15 hores)