personal statement examples residency

Queixes dels jubilats pel bitllet de bus a Lleida

Tot aquells temes que afectin a la gent gran però no es puguin incloure en els apartats anteriors. / Todo aquello que afecte a los Mayores pero que no se pueda incluir en los apartados anteriores

Queixes dels jubilats pel bitllet de bus a Lleida

EntradaAutor: fatec » dv. des. 15, 2006 11:51 am

http://www.avui.cat/
------------------------------------
Queixes dels jubilats pel bitllet de bus a Lleida

Joan Tort

L'Ajuntament de Lleida va rectificar ahir i l'alcalde, Àngel Ros (PSC) va ordenar la revisió a l'alça dels barems fixats per concedir la targeta de bus gratuït per a jubilats i pensionistes, anunciada a bombo i platerets pel consistori. Desenes d'avis van mostrar dilluns passat la seva indignació quan els funcionaris de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà els deien que cobraven massa per tenir el transport gratis, tot i que ells demostraven uns ingressos de 460 euros mensuals i el màxim s'havia fixat en 480.

Les pagues extraordinàries o el fet de viure amb la parella o amb fills els excloïen. Els barems inicials només beneficiaven un 10 per cent dels jubilats lleidatans i això havia provocat les ires de les associacions, que reclamen que com a mínim la meitat dels pensionistes puguin rebre la targeta de bus gratuït.
Avatar de l’usuari
fatec
 
Entrades: 4480
Membre des de: dc. juny 28, 2006 10:38 am

EntradaAutor: fatec » dj. des. 28, 2006 1:40 pm

http://www.lavanguardia.es
--------------------------------------------
Nueva tarjeta gratuita para jubilados

Los jubilados de Lleida que acrediten unos ingresos inferiores a 6.707 euros al año podrán solicitar la tarjeta de autobús gratuita T-Nostra A, según los nuevos baremos aprobados por el Ayuntamiento y pactados con los sindicatos mayoritarios firmantes del pacto social por la ciudadanía.

Los nuevos criterios desvinculan la obtención de la tarjeta de los ingresos del entorno familiar, lo que evitará que personas que no cobren pensión vean que se les niegue la gratuidad porque su cónyugue o hijos superen lo establecido. El nuevo baremo comprende unos ingresos de 479 euros al mes con 14 pagas (12 ordinarias y 2 extraodinarias).
Avatar de l’usuari
fatec
 
Entrades: 4480
Membre des de: dc. juny 28, 2006 10:38 am


Torna a: Gent Gran en general

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron

gentgran.org és una producció de Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya
Contacte: Correu electrònic fatec@gentgran.org - Telèfon 932.150.233 (laborables de 9 a 15 hores)

      

personal statement examples residency | http://www.gentgran.org/index.php/psychodynamic-approach-on-leadership/ | cardiopulmonary related problem case study | http://www.gentgran.org/index.php/disertation-1572-help-with-phd-research-proposal/